“És trist que no hi hagi una Companyia Nacional de Dansa a Catalunya” ELISE LUMMIS, directora de la Companyia Juvenil de Ballet Classic de Catalunya

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/entrevista-a-coreografa-elise-lummis-premi-sants-montjuic_md_24043479_wp_1.mp3″]

La coreògrafa i directora de la Companyia Juvenil de Ballet Clàssic de Catalunya, Elise Lummis, ha rebut el Premi Sants-Montjuïc 2017 al reconeixement personal per la seva contribució de 40 anys anys en l’aprenentatge de la dansa de centenars de nens i nenes de Sants i Hostafrancs i per haver posat el districte en el mapa de la dansa internacional tot mantenint sempre un alt compromís amb la vida comunitària de barri. En aquesta conversa amb Ràdio Hostafrancs, Elise, repassa la seva trajectòria, lligada a la dansa des de que tenia 8 anys, al poble d’Anglaterra on va néixer.

Elise Lummis, es va instal·lar a Barcelona a mitjans dels anys 70. Des de llavors va impulsar l’ensenyament de la dansa fins a aconseguir crear ‘La Companyia’, que ha col·laborat molt de prop amb escoles i companyies de prestigi internacional. Cada any, Lummis organitza el Curs Internacional de Dansa d’estiu Barcelona que es fa al Casinet d’Hostafrancs.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*