El Districte acorda atorgar la Medalla d’Honor de la ciutat al Bàsquet Ateneu Montserrat

BAM 1963-1964. Juvenil A subcampió de Lliga (foto: Bàsquet Ateneu Montserrat)

El Consell de Districte de Sants-Montjuïc ha aprovat per unanimitat proposar que el Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) sigui una de les entitats que tingui la Medalla d’Honor de la Ciutat. En la sessió plenària del dia 1 de març, el conseller de Cultura del Districte, Joan Sanromà, va defensar la proposta de condecorar el BAM “en reconeixement dels seus 90 anys d’història fomentant la participació, l’estima per l’esport i el treball en equip al barri d’Hostafrancs”.

Fundat el 1928 el BAM és un dels clubs esportius amb més tradició al districte de Sants-Montjuïc i a tota la ciutat i ha contribuït a la difusió i consolidació del bàsquet a la ciutat de Barcelona. El club compta actualment amb més de 20 equips de diferents categories que juguen els seus partits en els espais del poliesportiu municipal de l’Espanya Industrial.

Les medalles d’honor de la ciutat són unes distincions creades el 1997 per l’aleshores alcalde de Barcelona Joan Clos i Matheu. Aquests reconeixements es van instituir amb motiu del centenari de les agregacions dels municipis a l’entorn de Barcelona i els concedeix cada any l’Ajuntament de la ciutat a proposta dels districtes a persones i entitats que destaquen per la seva implicació en la vida cultural, educativa i associativa dels barris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE