Presentació del llibre ‘Sants desaparegut’

Dilluns 9 d’abril, a les 19 h, el periodista i escriptor Albert Torras Corbella presenta el llibre ‘Sants desaparegut’, un recull de fotografies i textos sobre edificis, llocs o altres elements de l’antic poble de Santa Maria de Sants o del barri d’Hostafrancs que ja no es conserven. El llibre està editat per Efadós. Participaran en la presentació el conseller de cultura del Districte de Sants-Montjuïc, Joan Sanromà, i el director de la revista Cuina.cat i prologuista del llibre, Josep Sucarrats Miró. L’acte tindrà lloc a la seu del Districte (c. Creu Coberta, 104)

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off