Ensurt per un incendi sense ferits al terrat de l’Expohotel El foc, declarat al terrat de l'edifici, ha obligat a desallotjar preventivament unes 300 persones

Vídeo: Sergi Cuatrecasas (@sergi4catala)

Ensurt, una gran fumera, desallotjament preventiu d’unes 300 persones, enrenou i, afortunadament cap persona afectada, són les conseqüències de l’incendi que s’ha produït aquest dimecres al migdia a la coberta de l’ExpoHotel, al carrer Mallorca entre Tarragona i Rector Triadó, molt a prop de l’estació de Sants. El foc s’ha declarat pocs minuts abans de les 13 h per causes que els Bombers investiguen i que podrien estar en una guspira perquè al terrat de l’edifici hi havia operaris treballant amb una màquina de soldar. L’incendi s’ha extingit en pocs minuts després que hi hagin treballat una desena de dotacions de Bombers.

No hi ha hagut ferits ni afectacions a l’estructura de l’edifici. De forma preventiva, però, s’hi havien disposat cinc ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques. En cap moment el foc no ha afectat les plantes de l’edifici. A un quart de tres de la tarda, tant els clients de l’hotel com els treballadors que havien estat desallotjats -en total unes 300 persones- han pogut tornar a entrar.

Els bombers havien rebut l’avís a les 12.51 h. Fins a 70 trucades al 112 havien alertat sobre aquest incendi visible des dels carrers de Tarragona i Numància i bona part dels barris d’Hostafrancs i Sants.

El foc ha obligat a tallar el carrer Mallorca entre Tarragona i Rector Triadó durant tot el temps que ha durat l’actuació dels equips d’emergència.

 

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*