Cooperatives i empreses d’economia social catalanes intercanvien experiències al Casinet

Foto: @aracoop

Catorze ateneus cooperatius d’arreu de Catalunya s’han reunit aquest dimarts 17 d’abril al Casinet d’Hostafrancs en una trobada destinada a compartir bones pràctiques i iniciatives per part d’aquestes entitats dedicades a l’economia social i solidària. L’ateneu cooperatiu és una iniciativa destinada a la coordinació de projectes d’economia social que generin ocupació. La xarxa, amb punts territorials desplegats arreu del país, es va impulsar l’any 2016 i la d’aquest dimarts, al Casinet, ha estat la primera trobada general per compartir experiències.

Foto: @BraisRSC

En la reunió s’han posat en comú 56 iniciatives presentades com a ‘projectes singulars’ i s’han explorat les possibilitats d’estendre en el territori alguns d’aquests exemples. Un dels aspectes que s’han abordat en la jornada ha estat el de la sostenibilitat, la minimització dels residus i l’economia circular. Així, una de les conclusions és que la qüestió dels residus i la gestió del malbaratament ha de ser present en tots els projectes.

La trobada de la Xarxa d’ateneus cooperatius i projectes singulars s’ha desenvolupat aquest dimarts al matí i ha comptat amb la participació del director general d’Economia Social, Tercer Sector, Cooperatives i Autoempresa de la Generalitat, Josep Vidal.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open