Entitats i veïns defineixen les necessitats d’equipaments aquesta primavera

El debat ciutadà sobre els equipaments que calen a Hostafrancs i al conjunt dels cinc barris que conformen la zona centre del districte de Sants-Montjuïc avança. Per aquest dimecres, 25 d’abril, a les 18.30 h s’ha convocat una sessió de treball a la seu municipal del carrer Creu Coberta per identificar les necessitats que existeixen a Hostafrancs. És una sessió en la qual les entitats i persones que s’han afegit als grups de treball exposaran les demandes i reivindicacions per aprofitar els solars i espais disponibles qualificats com a equipaments.

La sessió forma part del procés de participació del Pla d’Equipaments dels barris de Sants, Sants-Badal, la Bordeta, Hostafrancs i la Font de la Guatlla. En el cas d’Hostafrancs s’han de definir els usos del futur edifici d’equipaments de 4.000 metres quadrats que està previst construir en el proper mandat municipal a la confluència dels carrers Diputació i Creu Coberta.

La ciutadania també pot realitzar aportacions i propostes durant tot el procés participatiu digitalment, a través de la plataforma de participació municipal Decidim.Barcelona. També es posen en marxa punts de participació a l’espai públic per informar, a peu de carrer, sobre l’elaboració del Pla d’Equipaments i el procés de participació. Així es farà el dia 26 de maig, de 17 a 19 h a l’estand del Districte dins de FirEntitats.

Abans, aquest dijous 26 d’abril a les 18.30 h tindrà lloc una taula rodona a la Lleialtat Santsenca, (carrer Olzinelles, 31) amb la intervenció d’una sociòloga, un representant de la Federació d’Associacions de Veïns de Barcelona i el coordinador del Centre Cultural Ton i Guida, de Nou Barris.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close