TV3 i Catalunya Ràdio creixen com a mitjans preferits a l’hora d’informar-se El 48,1% dels enquestats tria la televisió pública i el 30,7% escull la ràdio de la CCMA

Els mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals guanyen posicions en les preferències dels catalans a l’hora de buscar informació política i electoral segons el darrer estudi del CIS. Els resultats de TV3 i Catalunya Ràdio han millorat respecte a l’informe anterior del CIS sobre mitjans informatius, que data de 2015, després de les eleccions al Parlament de Catalunya.

L’estudi de l’organisme estatal situa TV3 com el mitjà preferit per informar-se. La televisió pública catalana és escollida com a primera opció pel 46,2% dels enquestats. En la segona posició televisiva, a molta distància, queda La Sexta, amb un 18,5%.

El canal 324 és triat per l’1,9% dels enquestats per seguir la informació política i electoral, i triplica el percentatge que obté el canal 24 hores de Televisió Espanyola, que es queda amb un 0,6%.

La ràdio pública guanya terreny
Pel que fa a la ràdio, Catalunya Ràdio és triada per un 28,6% dels catalans per seguir la informació política i electoral, un 2,7% més que en l’última enquesta, i és la segona opció de l’audiència, darrere de RAC1. Catalunya Informació augmenta una dècima el resultat i és l’emissora escollida pel 2,1% dels enquestats. En resum: un de cada tres catalans s’informa de l’actualitat política amb Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. La ràdio pública ha crescut prop d’un 3% respecte a l’anterior enquesta del CIS.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*