Inaugurat el primer camí escolar d’Hostafrancs amb els alumnes de l’escola Joan Pelegrí

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/inaugurat-primer-cami-escolar-d-hostafrancs-amb-els_md_26179650_wp_1.mp3″]

El barri d’Hostafrancs ja té camí escolar. D’entrada és el camí dels alumnes de l’escola Joan Pelegrí, tant en el centre de primària al carrer Ermengarda com a l’escola de secundària i batxillerat al carrer Consell de Cent. A partir d’ara s’hi han d’afegir les rutes d’altres escoles del barri i alguns centres com l’escola Miquel Bleach ja hi estan treballant. La inauguració del camí dels alumnes del Joan Pelegrí s’ha fet aquest divendres 25 de maig a la tarda amb una rua d’alumnes pels carrers afectats i una festa a la plaça del mateix nom.

 

Els nens i nenes han sortit del centre del carrer Ermengarda, han baixat fins a Consell de Cent i Creu Coberta per acabar a la plaça Joan Pelegrí on s’ha fet l’acte amb parlaments. Hi han intervingut el comissionat d’educació, Miquel Àngel Essomba; el conseller de Cultura i Educació del Districte de Sants-Montjuïc, Joan Sanromà i la directora general de la Fundació Cultural Hostafrancs, Mercè Velilla.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close