Nova fase de les obres del carrer Leiva

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/nova-fase-les-obres-del-carrer-leiva_md_26197208_wp_1.mp3″]

Les obres del carrer Leiva s’han completat en el tram que va des des de Gayarre fins a Moianès. Ara els treballs es fan a l’altra banda del carrer Moianès, avançant fins a Hostafrancs de Sió. Aquesta segona fase està previst que s’acabi a finals de juliol amb l’asfaltat del carrer de Leiva renovat entre Moianès i Sant Roc.

En aquesta segona fase de la reurbanització del carrer Leiva, entre Moianès i Hostafrancs de Sió es treballa primer a la banda mar, on s’eixampla la vorera. Després es renovarà també la vorera petita de la banda muntanya. La data prevista per l’asfaltat de la calçada és el dia 28 de juliol. L’encreuament amb el carrer Moianès es farà per meitats a partir del 18 d’agost, deixant-hi sempre un carril de baixada.

Un cop completat tot això, aquest mateix estiu començarà la fase 3 d’aquest projecte. Es renovarà el final del carrer Leiva i tot el carrer de l”Aliga. Aquesta fase està previst que comenci el dia 30 de juliol en el tram de baix, més proper a la carretera de la Bordeta. El Districte preveu que tot plegat quedarà enllestit abans que acabi l’any.

L’objectiu de totes aquestes obres és millorar l’accessibilitat de la zona i guanyar espai per als vianants. Per això s’amplien voreres, es renova l’enllumenat amb tecnologia led, es planten arbres a les voreres més amples i es col·loca mobiliari urbà. L’actuació inclou el soterrament de les xarxes de servei aèries i la millora del sistema de recollida d’aigües. Al final del carrer Leiva es crearà un petit espai verd.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close