play_circle_filled
pause_circle_filled
EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off

“Quan la gent veu el món clàssic al carrer té ganes de saber”

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
"Quan la gent veu el món clàssic al carrer té ganes de saber"
/

 

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/entrevista-a-ricard-llop-impulsor-les-jornades_md_26270519_wp_1.mp3″]

Aquest cap de setmana (2 i 3 de juny) arriba la cita anual del carrer Creu Coberta i el seu entorn amb les Jornades Romanes de Barcelona, ‘Barcino Colonia Romae’, organitzades pel grup de recreació històrica Barcino Oriens, vinculat a la Fundació Cultural Hostafrancs i per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

No hi faltaran activitats ja clàssiques com la recreació de lluita de gladiadors o de venda d’esclaus i també hi haurà conferències sobre diversos aspectes de la vida social de l’època clàssica com el feminisme. El comerç de Creu Coberta sortirà al carrer, en aquest cas, tocat amb indumentària i estètica per recordar la Barcino romana. Una de les novetats d’enguany és una maqueta de ‘playmobils’ inspirats en l’època romana.


Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off