RÀDIO HOSTAFRANCS

La Torre Catalunya serà el Nobu Hotel Barcelona, participat per Robert de Niro

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/torre-catalunya-sera-nobu-hotel-barcelona_md_26367836_wp_1.mp3″]

L’hotel Torre Catalunya, a tocar de l’estació de Sants, es convertirà a finals d’any en un nou hotel de luxe de la cadena Nobu Hospitality, el Nobu Hotel Barcelona. Al capdavant d’aquesta inversió hi ha el famós actor estatunidenc Robert de Niro, que és un dels principals accionistes d’aquesta cadena hotelera que també té entre els seus caps visibles el xef japonès Nobu Matsuhisa. Després que el projecte es conegués el setembre de l’any passat, De Niro va presentar-lo fa algunes setmanes en una roda de premsa celebrada a la mateixa Torre Catalunya.

La inversió de 30 milions d’euros que caldrà per portar a terme aquest projecte anirà a càrrec de Selenta Group, que és l’actual propietària de l’hotel i ho continuarà sent. Al capdavant d’aquest grup hi ha l’empresari i directiu del Barça Jordi Mestre.

Durant la roda de premsa, el famós actor es va confessar “enamorat” de Barcelona, de la qual va dir que “és una gran ciutat”. Preguntat sobre l’actual situació política, va respondre:”No n’estic gaire al corrent. En vaig ser més conscient a través d’una catalana amb qui treballo al cinema. Ella és d’aquí i em va explicar què està passant i tot això. No és cosa nostra. Espero que tothom pugui treballar com vulgui. Si voleu que parli sobre Trump, endavant! No voldria que Trump vingués a l’hotel. Si ell vingués em veuria obligat a marxar. No vull tenir res a veure amb aquest home”.

El nou hotel es farà en dues fases. La primera, que s’acabarà a finals d’aquest any, servirà per obrir el restaurant Nobu, que estarà situat a l’últim pis de l’edifici i tindrà unes visites de 360 graus de la ciutat. També s’obriran la recepció, l’spa, les sales de reunions i les habitacions d’alta gamma. En una segona fase es reformaran la resta d’habitacions. L’establiment en tindrà 260.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari