Casal d’estiu especialitzat en tecnologia per nens d’entre 11 i 14 anys

[descarrega url=”http://www.ivoox.com/casal-d-estiu-especialitzat-tecnologia-per-nens-d-entre_md_26456284_wp_1.mp3″]

El FAB Casal és un casal d’estiu que forma part del programa de formació anual del FAB Punt Multimèdia de la Casa del Mig, al parc de l’Espanya Industrial. Està enfocat a nens i nenes d’entre 11 i 14 anys i es desenvoluparà del 2 al 6 de juliol als matins, entre les 10 h i les 14 h. Durant una setmana es treballà de forma intensiva amb eines com la impressió i el modelatge 3D, la robòtica, la programació en bloc, entre d’altres.

L’objectiu que persegueix aquest casal d’estiu és facilitar coneixements de caràcter ‘STEAM’ (sigles en anglès de Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Art i Matemàtiques. Es busca també fomentar el treball en equip, la col·laboració i la comunicació.

Com a activitat pràctica es farà la creació col·lectiva d’un circuit per drones. Diferents equips desenvoluparan, crearan i muntaran les estructures que formaran part del recorregut del circuit.

Tot i que les sessions de treball i formació del FAB casal es desenvoluparan als matins, el centre estarà obert al public, com sempre, de 17h a 21.30h, el que permetrà als inscrits continuar treballant el projecte durant les tardes.

Les inscripcions s’han de fer de manera presencial al mateix centre. FAB Casa del Mig – Punt Multimèdia (carrer Muntades, 5) dins del parc de l’Espanya Industrial.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close