Bona acollida del públic al ‘Rèquiem’ de Cherubini a càrrec de l’Orfeó Atlàntida

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/bona-acollida-del-public-a-l-estrena-del-requiem_md_26951723_wp_1.mp3″]

El ‘Rèquiem en do menor’ de Luigi Cherubini, obra que l’Orfeó Atlàntida acaba d’incorporar al seu repertori, ha tingut molt bona acollida per part del públic en la primera interpretació que n’han fet els cantaires d’Hostafrancs al districte de Sants-Montjuïc. Les persones que omplien aquest diumenge 8 de juliol a la tarda l’església de Santa Maria de Sants han pogut comprovar el bon resultat de la feina que han fet el director, Milen Panayótov, i la massa coral de l’Orfeó durant els sis mesos que han estat preparant aquesta obra de set moviments i on no hi ha cap intervenció de cantant solista.

L’Orfeó Atlàntida ha estat acompanyat en aquesta ocasió pel pianista Josep Buforn, que actua habitualment amb l’Orfeó Català i col·labora amb el Cor del Gran Teatre del Liceu i el Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana.

El concert s’ha desenvolupat sota una calor intensa per al públic i, especialment per als cantaires de l’Orfeó que, malgrat això, no han deixat que l’elevada temperatura deslluís la seva interpretació en cap moment. Una llarga ovació dels assistents i l’evident satisfacció que mostrava el director búlgar de l’Orfeó Atlàntida han confirmat l’èxit del concert.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close