El ‘Meeting Point’ de Creu Coberta-Diputació torna a estar obert

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/meeting-point-creu-coberta-diputacio-torna-a_md_27130787_wp_1.mp3″]

Hostafrancs ha tornat a recuperar l’espai cultural i d’informació ‘Meeting Point’, gestionat per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta. Les obres d’urbanització de l’obertura del carrer Diputació han obligat a tancar aquest solar durant uns mesos però ara torna a estar obert i presenta una renovada mostra d’art urbà.

 

Diversos creadors han estat pintant les parets que envolten el ‘Meeting Point’ en l’espai que està destinat a acollir en el futur un edifici públic d’equipaments per al barri. De moment continua sent un espai lliure en el nou tram que dona continuïtat al carrer Diputació fins a Creu Coberta. Ara tot el perímetre que dona al carrer Diputació està tancat amb una barana i no pas un mur. Això fa més visible el ‘Meeting Point’ i els murals que hi han pintat els artistes. Irene López, Uri el Kram i Eledu són els artistes que han dissenyat les obres murals que es poden veure ara en el ‘Meeting Point’ reinaugurat.

A partir del setembre aquest espai tornarà a ser escenari de diverses activitats com mostres de dansa o una exposició per promoure la responsabilitat ambiental.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close