“Molts processos participatius i moltes presentacions, però poca substància”

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/entrevista-a-david-labrador-conseller-portaveu-ciutadans_md_27236868_wp_1.mp3″]

“El govern ha fet molts processos participatius, moltes presentacions, però després hi ha poca substància”. És l’opinió del conseller portaveu del grup de Ciutadans, David Labrador, sobre l’actuació de l’equip de govern del Districte de Sants-Montjuïc. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, Labrador ha mostrat preocupació pels “rumors sobre retallades o ‘reestructuració de les inversions’, com diu el govern, que poden afectar els veïns d’Hostafrancs i dels altres barris del districte”.

Superilla: “Fer-ho bé i no a corre-cuita”
David Labrador ha explicat la posició del seu grup en el debat sobre la ‘Superilla’ d’Hostafrancs. “Fer que alguns carrers siguin per a vianants ens sembla bé, sempre que es faci amb el consens dels veïns i estigui avalat per informes tècnics d’experts.”. El conseller de Ciutadans considera que s’ha d’evitar el que va passar al Poblenou on “es va implantar una superilla sense consulta i amb els veïns en contra”. “Sabem que hi ha hagut diferències entre l’Associació de Veïns i l’Associació de Comerciants. És millor fer-ho bé i amb consens que no pas fer-ho a corre-cuita”, ha afegit Labrador.

Habitatge: “Pacte a llarg termini però no podem tocar el lliure mercat”
El portaveu de Ciutadans al Consell del Districte defensa que es faci Sun pla municipal d’habitatge pensat a més d’una legislatura i pactat entre totes les forces polítiques. Segons Labrador “la mateixa alcaldessa Colau s’ha trobat que aquest és un problema molt complexe” i remarca que només s’ha construït una quarta part dels 4.000 habitatges públics anunciats a l’inici del mandat. Preguntat per una regulació del mercat de l’habitatge per part de l’Estat, Labrador afirma que «no podem tocar el lliure mercat».

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close