La reurbanització dels carrers Leiva i Àliga entra en la darrera fase

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/reurbanitzacio-dels-carrers-leiva-i-aliga-entra_md_27254505_wp_1.mp3″]

Les obres dels carrers Leiva i Àliga han entrat aquest estiu en la darrera fase d’urbanització. La fase 3 d’aquests treballs consisteix en completar el carrer Leiva i en la remodelació de tot el carrer Àliga, començant per la banda de baix, la més propera a la carretera de la Bordeta. El gerent del Districte, Francesc Jiménez, ha explicat a Ràdio Hostafrancs que, un cop s’enllesteixi el tram final de Leiva, entre els carrers Gayarre i Hostafrancs de Sió, a l’agost es començarà a treballar a Àliga, entre la carretera de la Bordeta i Leiva.

Tant al carrer Leiva com a Àliga millora l’accessibilitat i es guanya espai per a vianants. L’actuació que s’està fent consisteix en ampliar voreres, renovar enllumenat amb tecnologia led, col·locar nou mobilitari urbà i plantar arbres en una de les voreres. Això sí, la plantació dels arbres haurà d’esperar fins a la tardor perquè les altes temperatures d’ara mateix perjudicarien l’operació.

En les últimes setmanes l’Associació de Veïns d’Hostafrancs havia alertat sobre algunes deficiències detectades en l’acabat de l’obra, per taques al paviment de les voreres o per desperfectes en algunes de les llambordes acabades d’instal·lar. El gerent del Districte de Sants-Montjuïc assegura que qualsevol desperfecte haurà de ser reparat per l’empresa adjudicatària de l’obra.

 

En tota aquesta actuació queden soterrades les xarxes de serveis aèries i es millora el sistema de recollida d’aigües. A més, al final del carrer de Leiva es crearà un petit espai verd.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close