L’estació de Metro Hostafrancs renova totes les escales mecàniques

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/l-estacio-metro-hostafrancs-renova-totes-les-escales_md_27254420_wp_1.mp3″]

L’estació de Metro d’Hostafrancs renova aquest estiu les escales mecàniques dels seus quatre accessos. Una per una, es treballa de forma consecutiva i alternativa a les quatre entrades a l’estació de la Línia 1 de forma que mai no hi hagi més d’un accés tancat.

La substitució de les escales mecàniques s’ha fet necessària per l’envelliment de la instal·lació, que funciona els 365 dies de l’any de forma pràcticament ininterrompuda. S’aprofita la necessitat per col·locar sistemes més eficients des del punt de vista del consum energètic.

Els treballs s’han programat al llarg del mes d’agost perquè és quan el Metro té un ús menys intens. Quan arribi setembre ja estaran renovades totes les instal·lacions mecàniques d’accés a l’estació d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close