La majoria de catalans prefereix TV3 i Catalunya Ràdio per informar-se Segons el Baròmetre CEO, el 50,6% segueix l’actualitat per la televisió pública i el 31,2% ho fa a través de la ràdio nacional

 

Més de la meitat dels ciutadans de Catalunya segueixen la informació a través de TV3 i el canal 3/24, i un de cada tres opta per Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. Així es desprén de la segona onada de l’any del Baròmetre d’Opinió Política del Centre d’Estudis d’Opinió (CEO) que s’ha conegut aquest mes de juliol.

Segons aquest estudi, el 50,6% dels enquestats en aquesta onada segueixen la informació a TV3 i al 3/24. Aquest és el tercer baròmetre en què la suma de les dues cadenes supera el 50%. En concret, el 47,1% opten per TV3 i, el 3,5%, pel canal de notícies 3/24. TV3 es manté al capdavant de la llista de canals de televisió i, a més, amplia la distància amb la segona opció, en aquesta ocasió TVE 1, que obté un 10,4% i que TV3 quadruplica amb comoditat.

D’altra banda, el 31,2% dels enquestats tria Catalunya Ràdio i Catalunya Informació per escoltar els espais informatius. D’aquesta xifra destaca, sobretot, l’increment d’1  punt de Catalunya Informació en relació amb el baròmetre anterior, en què puja del 3,8% al 4,8% i es manté en el rànquing davant d’altres emissores generalistes.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*