Roger Escapa conduirà ‘El suplement’ de Catalunya Ràdio El programa de cap de setmana de la ràdio pública es renova a partir del 8 de setembre

 

Roger Escapa serà l’encarregat de dirigir i presentar ‘El Suplement’, el magazine de cap de setmana de Catalunya Ràdio, a partir del 8 de setembre. El periodista agafarà el relleu de Ricard Ustrell que ha conduït el programa durant tres temporades.

Escapa va aterrar a Catalunya Ràdio el 2014 per fer una de les seccions d’’El suplement’, programa on va ser segona veu les temporades 2015-2016 i 2016-2017 i presentador a l’estiu. Aquesta darrera temporada ha estat la segona veu a ‘El matí de Catalunya Ràdio’ del qual n’ha assumit la conducció durant l’estiu. El periodista anteriorment havia passat per Matadepera Ràdio, Ràdio Sabadell i betevé.

Roger Escapa serà el sisè presentador d’’El Suplement’ després de Xavier Solà, Tatiana Sisquella, Núria Ferré, Sílvia Cóppulo i Ricard Ustrell.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*