Més de 200 cursos i tallers a Cotxeres-Casinet i la Casa del Mig aquesta tardor

RÀDIO HOSTAFRANCS
Més de 200 cursos i tallers a Cotxeres-Casinet i la Casa del Mig aquesta tardor
/

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/mes-200-cursos-i-tallers-a-cotxeres-casinet_md_27614802_wp_1.mp3″]

A començament del mes de setembre s’obre el període d’inscripció als tallers de tardor dels centres cívics i equipaments del barri. A Cotxeres de Sants, al Casinet d’Hostafrancs i al Punt Multimèdia de la Casa del Mig es faran 215 tallers, amb opcions per a totes les edats. Les inscripcions comencen al Punt Multimèdia el 3 de setembre mentre que al Casinet i a Cotxeres ho farà a partir del 12 de setembre. Pel que fa a l’oferta, a Casinet-Cotxeres s’incorporen molts tallers de cuina. En el taller de cuina en italià s’hi pot aprendre a fer una bona pasta, un bon risotto o un bon ragú tot escoltant la musicalitat de la llengua italiana. Per a persones que no tinguin gaire temps però que vulguin menjar bé es posa en marxa el curs de cuina de tupper. També hi ha un taller de cuina de tardor per aquells que vulguin gaudir de plats com un estofat amb rovellons i camagrocs.

Com cada trimestre, Casinet-Cotxeres renova la seva oferta de cursos d’humanitats i ciències socials. Entre les novetats d’enguany, hi ha el taller que aborda els descobriments de Darwin en el marc del seu viatge per Amèrica del sud on va formular la teoria de l’evolució. Els amants de la història tenen l’oportunitat de fer un viatge a la Constantinoble bizantina i a l’Europa barroca. Les persones més interessades en la literatura, poden aprendre les bases de l’alquimia de l’escriptura.

Simultàniament, Casinet-Cotxeres incorpora també un bon nombre de tallers familiars en àmbits com la música, la dansa o el ioga.

Per la seva banda, les novetats del Punt Multimèdia – FAB de la Casa del Mig, al Parc de l’Espanya Industrial, especialitzat en tecnologia, són els cursos de retoc de fotos amb Photoshop, de bijuteria amb talladora làser, un taller d’iniciació a l’internet de les coses o la creació d’una làmpada intel·ligent. Amb motiu de festes com la castanyada o el Nadal, el centre programarà també activitats per als més joves com ara la creació d’una història de por amb ‘Scratch’ per la castanyada o la preparació d’un arbre de Nadal electrònic.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off