“Hi ha opcions polítiques que no pensen en Barcelona quan pensen en les eleccions municipals”

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/entrevista-a-jaume-collboni-candidat-del-psc-a_md_28413081_wp_1.mp3″]

El candidat del PSC a l’alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, enten que “hi ha opcions polítiques que no pensen en la ciutat a l’hora der fer la seva candidatura”. Ho ha dit en una entrevista a Ràdio Hostafrancs, aprofitant la inauguració del nou local del seu partit, al número 59 del carrer Santa Caterina, que és la nova seu de les agrupacions de Sants-Montjuïc i Les Corts. Collboni afirma que “hi ha una part de l’independentisme que s’ho està plantejant com una batalla més del procés i una part de la dreta espanyolista que s’ho planteja contra l’independentisme”.

El qui durant un any i mig va ser segon tinent d’alcalde del govern municipal fins que es va trencar el pacte de govern entre Barcelona en Comú i el PSC, a partir de l’aplicació del 155, creu que “no tot el que s’ha fet des del govern Colau és negatiu” i valora positivament la lluita contra els habitatges turístics il·legals. En canvi considera que hi ha hagut “incompetència” del govern Colau a l’hora d’elaborar els pressupostos. “Es van dedicar a fer promeses a tort i a dret sense tenir els diners i van preveure molts més ingressos dels que hem tingut”, assegura. Segons els càlculs del PSC a tot el districte de Sants-Montjuïc, uns 13 milions d’euros d’inversió es veurien afectats per aquest decalatge en el pressupost municipal.

Collboni s’ha mostrat crític amb l’atenció que han dedicat els diferents regidors de Sants-Montjuïc en aquest mandat i assegura que “tothom s’esperava que hi hagués més proximitat i que s’estigués més en contacte amb les entitats i amb els problemes reals que tenen els barris”. Ha criticat també la política d’habitatge de l’actual govern municipal de qui assegura que “ha demostrat una capacitat mínima per fer habitatge públic”.

 

El PERI d’Hostafrancs, desafectacions i la plaça Espanya

Assegura que el PSC farà un programa “barri a barri” pactant amb les entitats. En el cas d’Hostafrancs apunta com a prioritats resoldre definicions històriques” com el PERI d’Hostafrancs i els habitatges afectats del carrer Cap de Guaita. En matèria de mobilitat sostenible creu que s’ha d’abordar l’entrada al carrer Creu Coberta des de la plaça d’Espanya”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close