Un grup de l’escola Joan Pelegrí guanya un concurs vinculat al Mobile

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /usr/home/radiohostafrancs.cat/web/wp-content/plugins/seriously-simple-podcasting/php/classes/controllers/class-players-controller.php on line 180
RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
Un grup de l’escola Joan Pelegrí guanya un concurs vinculat al Mobile
/

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/un-grup-l-escola-joan-pelegri-guanya-un_md_28593696_wp_1.mp3″]

Nou premi per un treball tecnològic realitzat per alumnes de l’escola Joan Pelegrí. Un grup de cinc estudiants del centre hostafranquí, format per Oriol Balsells, Pau Cortijo, Guillem Eliasson, Joel Garcia i Carla Gómez han guanyat el primer premi del mSchools Student Awards, un certàmen vinculat a la fundació Mobile World Capital que acull cada any el congrés mundial de mòbils que es fa a Barcelona. El projecte premiat és una aplicació mòbil dirigida a joves d’entre 16 i 18 anys que ajuda a cercar la primera feina. Els alumnes de l’escola Joan Pelegrí han creat un sistema que posa en contacte joves cercadors de feina amb empreses, ja siguin multinacionals o comerços de proximitat.

A través un compte personal per a cada usuari, els joves tindrien diverses opcions: buscar feina i parlar amb empreses -gràcies a un xat-, editar els perfils amb les seves característiques, i afegir els seus currículums adaptats. D’altra banda, les empreses buscarien personal que cobreixin les seves necessitats.

Aquest projecte de l’escola Joan Pelegrí. ha estat el més valorat en la modalitat d’Empresa i Serveis Connectats dins de la categoria App Education dels premis mSchools Student Awards, proclamats el passat mes de juny.

 

Estudiants de tot Catalunya presenten els projectes en aquest concurs que reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar dins el programa mSchools i les seves diferents iniciatives. El jurat dels premis està format per professionals de l’educació o de les tecnologies mòbils, que avaluen els projectes segons els criteris especificats en les bases de cada concurs, i determinaran els equips guanyadors.

Com a premi, els alumnes autors de l’aplicació han tingut una estada a unes colònies d’estiu tecnològiques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Articles relacionats

WP Radio
WP Radio
OFFLINE LIVE