Aquest dimecres, ple extraordinari del Districte sobre la retallada d’inversió

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/dimecres-ple-extraordinari-del-districte-sants-montjuic-sobre_md_28633558_wp_1.mp3″]

El ple del Districte de Sants-Montjuïc analitzarà aquest dimecres 19 de setembre el detall de les partides d’inversió que es veuran afectades pel menor volum d’ingressos que està liquidant l’Ajuntament en relació al que s’havia previst en els pressupostos. Es tracta d’una sessió extraordinària que han reclamat el Grup Municipal Demòcrata, el d’ERC i el del PSC a partir de les primeres dades conegudes a començament de l’estiu sobre el desequilibri pressupostari. Teòricament en el ple d’aquest dimecres s’ha de conèixer quines inversions dels diferents barris del Districte no es podran fer quan estava previst i quedaran pendents per manca de pressupost.

Fa pocs dies, en declaracions a Ràdio Hostafrancs, el candidat a l’alcaldia pel Partit dels Socialistes, Jaume Collboni, apuntava la xifra de 13 milions d’euros per quantificar la pèrdua d’inversions a tot el Districte.

La proposició presentada pels tres grups que han avalat la convocatòria d’aquest ple extraordinari demanava que la regidora del Districte, Laura Pérez, informi “de forma detallada” de les partides d’inversió i de despesa corrent que es puguin veure afectades. Igualment exigeixen que en tots els consells plenaris que quedin abans de finalitzar el mandat, el govern del Districte haurà d’informar sobre el seguiment de les partides d’inversió i de despesa corrent.

D’acord amb la mateixa proposició, en tots els consells de barri el govern del Districte haurà d’informar els veïns d’aquestes afectacions. En el cas del barri d’Hostafrancs, una de les incògnites és saber si les retallades pressupostàries afectaran el projecte de la ‘Superilla’ que el govern municipal té pendent de tancar amb l’Associació de Veïns.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close