RÀDIO HOSTAFRANCS

“L’atur va baixant, però els contractes i les condicions laborals no milloren”

CAROLINA LÓPEZ
Consellera de Promoció Econòmica de Sants-Montjuïc

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/entrevista-a-carolina-lopez-consellera-del-districte-de_md_28749555_wp_1.mp3″]

La recuperació econòmica no està reduint les desigualtats i es mantenen situacions molt precàries de persones que no poden pagar-se el lloguer encara que treballin o que no poden arribar a final de més. Aquest és el diagnòstic que fa Carolina López, consellera i membre de la comissió de govern del Districte de Sants-Montjuïc. En una entrevista a Ràdio Hostafrancs, López, afirma que “l’atur va baixant, però això no ve acompanyat d’una millora dels contractes o de les condicions laborals”. És per aquest motiu – explica – que el Districte, juntament amb l’agència municipal Barcelona Activa, ha posat en marxa un servei d’assessorament sobre drets laborals.

Carolina López adverteix que la precarització és una tendència mundial que s’observa també en els nostres barris. Apunta que les dones pateixen més que els homes la manca de condicions laborals adequades. Altres grups en risc són les persones majors de 50 anys o aturats de llarga durada, els joves i les persones en situació d’irregularitat administrativa o els nouvinguts.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari