Pregó de la Festa Major d’Hostafrancs a càrrec de Carme Parramon

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/prego-festa-major-d-hostafrancs-2018-a_md_28977636_wp_1.mp3″]

Carme Parramon i Rosell, membre d’una família arrelada a Hostafrancs des de fa tres generacions, ha estat la pregonera de la Festa Major del barri d’enguany. Aquesta dona, comerciant del Mercat d’Hostafrancs des de molt jove, va dedicar la seva intervenció a recuperar la memòria d’Esteve Calçada Alabedra, poeta hostafranquí oblidat que va ser el primer guanyador dels Jocs Florals d’Hostafrancs. La pregonera va recordar la vida i obra d’aquest escriptor autodidacta que va morir l’any 1961, quan només tenia 53 anys. Al final del pregó Carme Parramon va fer referència als presos polítics. “Malgrat que no hi siguem tots i que hi hagi gent pacífica a la presó i a l’exili, visca la Festa Major”, va dir.

 

En l’acte, celebrat divendres 28 de setembre, van intervenir el president de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Josep Ortiz i la regidora del Districte de Sants-Montjuïc, Laura Pérez. Com és tradicional la cerimònia d’inici de la Festa Major es va completar amb un petit concert de l’Orfeó Atlàntida.

 

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close