Alerta sobre el perill del carril ascendent del carrer Tarragona Una dona va ser atropellada per un autobús divendres 5 d’octubre i va ingressar en estat greu a l’Hospital Clínic

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/alerta-sobre-perill-del-carril-ascendent-del_md_29142137_wp_1.mp3″]

El carril del carrer Tarragona que funciona en sentit ascendent, en direcció a l’estació de Sants, per on circulen exclusivament busos i taxis, és un dels punts més perillosos del barri d’Hostafrancs. Tot i la regulació semafòrica, les distraccions o la imprudència d’alguns vianants fa que aquest punt sigui lloc habitual d’ensurts que poden derivar en accidents greus com el que va passar divendres 5 d’octubre. Un autobús va atropellar una vianant de 35 anys, que va ingressar a l’Hospital Clínic en estat greu. Segons TMB la dona hauria creuat el carrer fora del pas de vianants.

L’accident es va produir poc abans de les dues de la tarda, al carrer Tarragona, entre Aragó i Consell de Cent. Un autobús de la línia 109 va atropellar la dona. Quatre unitats del SEM es van traslladar fins al lloc dels fets.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*