La ‘Tapa solidària’ de Canpedró recapta més de 9.300 euros

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/tapa-solidaria-canpedro-recapta-mes-de_md_29142543_wp_1.mp3″]

La ‘Tapa solidària’ organitzada per la Fundació Canpedró aquest divendres i dissabte 5 i 6 d’octubre, coincidint amb el segon cap de setmana de la Festa Major d’Hostafrancs, ha recaptat 9.325 euros. Aquests diners serviran per finançar el projecte ‘Petits Dinars’ que cobreix les necessitats bàsiques d’alimentació, lúdiques, socioculturals i de reforç escolar als fills dels usuaris del centre de serveis socials ubicat al número 13 del carrer Sant Crist. La d’aquest any ha estat la cinquena edició de la ‘Tapa solidària’ de Canpedró.

 

La recaptació suposa un 27% més de diners que els que es van aconseguir en la mateixa iniciativa, ara fa un any. La Fundació ha donat a conèixer les xifres de la campanya d’enguany a través de Twitter i ha expressat el seu agraïment pels resultats obtinguts. Hi han participat unes 700 persones que han consumit 878 tapes, 178 postres i begudes per acompanyar.

La ‘Tapa solidària’ de Canpedró ha comptat enguany amb la participació de 84 persones voluntàries i 13 músics. Aquesta iniciativa es fa possible gràcies a la col·laboració de xefs de cuina novells que aporten els seus coneixements gastronòmics i els posen en pràctica. La ‘Tapa Solidària’ és una de les activitats que fa la Fundació Canpedró per ajudar a sostenir la tasca de suport social del seu centre que funciona els 365 dies de l’any.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close