RÀDIO HOSTAFRANCS

L’orquestra Di-Versiones desborda el carrer Vilardell, que funciona com a plaça major

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/l-orquestra-di-versiones-desborda-carrer-vilardell-funciona_md_29139172_wp_1.mp3″]

L’orquestra Di-Versiones va omplir de gom a gom el carrer Vilardell, on centenars de persones van gaudir de la cita més multitudinària de la Festa Major d’Hostafrancs. La impressió general és que l’actuació d’enguany, entre la mitjanit de dissabte 6 d’octubre i la matinada de diumenge, ha estat la que ha concentrat més públic des de la primera intervenció a la Festa Major d’Hostafrancs -l’any 2011- d’aquest grup originari de Calonge (Baix Empordà). El mateix cantant, Albert Fort, que com ja és tradició va cantar una de les cançons des del balcó d’un veí del carrer Vilardell, va constatar la gran quantitat de públic aplegat aquest any. “Cada any pujo aquí dalt i mai no havia vist tanta gent”, va afirmar des d’un tercer pis. La Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH) calcula que enguany s’ha arribat a la xifra de 1.500 persones.

Vídeo de Toni A. MB (@tonimb1982)

Des de l’escenari, ubicat al costat del carrer Sant Roc i fins més enllà del carrer de l’Àliga no hi havia pràcticament un forat en tot el carrer Vilardell. De fet, el públic desbordava el carrer pels entorns del Mercat d’Hostafrancs.

Di-Versiones es va guanyar l’entusiasme del públic des del primer moment del concert. Hi havia centenars d’hostafranquins, majoritàriament d’entre 30 i 40 anys, però també un nombre indeterminat de ‘visitants’ d’altres zones de Barcelona. Cada cop hi ha més barcelonins convidats per gent del barri que volen compartir un espectacle del qual Hostafrancs té pràcticament l’exclusiva a la capital, ja que l’orquestra Di-Versiones actua sobretot a les comarques de la demarcació de Girona.

La que es presenta com “la pitjor banda de versions de la història”, s’ha convertit ja en un clàssic indispensable del programa de la festa Major d’Hostafrancs. Previsiblement, el ‘boca a boca’ farà que l’any que ve encara sigui més el nombre de persones disposades a ballar i cantar amb cançons dels 60, 70 i 80 popularitzades per Raphael, Tony Ronald, Mecano, Alaska o Europe.

Afegeix un comentari