El repte de la lliuta contra el canvi climàtic, al ‘Meeting Point’

 

Fins al 31 d’octubre el ‘Metting Point’ de Creu Coberta – Diputació presenta l’exposició “Ciutadans per a un món responsable”, una mostra que convida a reflexionar sobre el canvi climàtic i els reptes de la sostenibilitat, com a responsabilitat de tothom.

Aquesta exposició, organitzada per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta en col·laboració amb altres entitats, explica el que podem arribar a viure en el futur els ciutadans d’ara i les futures generacions si no aturem el canvi climàtic. L’objectiu és sensibilitzar tots els visitants del Meeting Point perquè coneguin què pot passar i què hi podem fer, ja sigui en la nostra vida diària a Hostafrancs, a Barcelona o en els països respectius d’origen, si qui visita l’exposició és turista.

Al voltant de l’exposició s’ha previst activitats de debat sobre qüestions relacionades amb la crisi climàtica, com la gestió de l’aigua, l’estalvi energètic o el turisme sostenible. La sostenibilitat és un principi fonamental dels processos de planificació i construcció per assegurar que l’energia i l’aigua s’utilitzen de manera eficient.

L’exposició és accessible a persones amb problemes de visió, ja que inclou ‘beacons’ col·locats per la Xarxa Oberta, tal i com ja s’ha implementat en els comerços de Creu Coberta. Es pot visitar de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close