RÀDIO HOSTAFRANCS

Nou servei gratuït de recollida d’electrodomèstics vells a domicili

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/nou-servei-gratuit-recollida-d-electrodomestics-vells-domicili_md_29495481_wp_1.mp3″]

Hostafrancs, l’Esquerra de l’Eixample i Sants estrenen aquests dies un nou servei gratuït de recollida de ferralla i electrodomèstics a domicili que compta amb l’aval i el suport de l’Ajuntament de Barcelona. Es tracta del servei de recollida de la cooperativa Alencop, creada per un grup de persones de diferents nacionalitats de l’Àfrica subsahariana amb l’objectiu de crear unes condicions de treball dignes per al col·lectiu dedicat a la recollida i a la gestió correcta de la ferralla i dels electrodomèstics en desús.

La recollida es pot sol·licitar per telèfon al 93 611 92 01 o enviant un correu electrònic a info@alencop.coop. El servei és gratuït per a particulars, excepte que es tracti de neveres o congeladors, que es recullen amb el camió. En aquests casos la recollida té un cost mínim de 10 €, o una mica més en domicilis sense ascensor a partir de la tercera planta.

Llevat de neveres o congeladors normalment la recollida es fa amb bicicletes elèctriques de càrrega, segons el volum del material que s’hagi de recollir.

L’horari d’atenció i de recollida de material és de dilluns a divendres de 9 a 20 h i dissabtes de 9 a 15 h. Per a les empreses i entitats, hi ha la possibilitat d’ajustar el servei a les seves necessitats; per a això cal concertar una trobada comercial prèvia.

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari