▶ ÀUDIO | XERRADES DE L'ATENEU
Lloguers més llargs i preus regulats en funció del salari, la “carta als reis” del Sindicat de Llogaters

[download id=”24533″]

“Cal que els contractes de lloguers durin més anys, que hi hagi una regulació de preus que tingui el salari com a índex de referència i que la fiança no passi mai d’un mes de renda”. Són les demandes expressades per Aitor Tarrés, del Sindicat de Llogaters en la xerrada organitzada per l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Basset el passat 19 d’octubre. La proposta del sindicat és que la durada mínima dels contractes de lloguer sigui de sis anys, en els casos de petits propietaris i 12 anys quan els propietaris dels pisos siguin bancs o grans tenedors. Tarrés defensa també que els ajuntaments tinguin més capacitat per sancionar o expropiar els pisos que estiguin buits durant un període superior als dos anys.

En aquest àudio pots escoltar la xerrada completa, presentada per Marc Santasusana, de l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close