Castanyada i Halloween a Hostafrancs

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/castanyada-i-halloween-a-hostafrancs_md_29659471_wp_1.mp3″]

A Hostafrancs s’han programat diverses activitats destinades amb la tradició de la castanyada i el Halloween. Al nou espai per a adolescents del carrer Leiva 67-71 es fa aquest dimecres 31 d’octubre una ‘Tarda de terror’ amb maquillatge. En aquest taller, adreçat a nois i noies de 12 a 16 anys, s’aprendran tècniques de caracterització per gaudir de la nit de Halloween. Aprofitant el taller es farà un concurs fotogràfic a Instagram.

Dissabte, 3 de novembre, d’11 a 13 h el Punt Multimèdia de la Casa del Mig, ofereix l’ocasió d’aprendre programació amb Scratch i de fer-ho al voltant d’històries de terror. Es tracta d’un taller pensat per a ser realitzat conjuntament un adult amb un infant a partir de 7 anys. L’objectiu és construir una història interactiva de Halloween en família. El monitor del taller és Oriol Blas.

Llocs de venda de castanyes

Des de principis d’octubre, s’han instal·lat dues parades de venda de castanyes a Hostafrancs i Sants:

– Carrer de la Creu Coberta, 24 (estarà obert fins al 7 de gener)

Plaça de Sants (fins al 31 de gener)

L’horari autoritzat per a aquests establiments és de 9 a 21 h.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close