RÀDIO HOSTAFRANCS

Sessions informatives al Casinet d’Hostafrancs per ajudar a trobar feina

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/sessions-informatives-al-casinet-d-039-hostafrancs-per-ajudar-a_md_29659451_wp_1.mp3″]

Durant tota aquesta tardor, els darrers dilluns de cada més, el Casinet d’Hostafrancs ofereix unes sessions informatives organitzades per Barcelona Activa destinades a orientar persones que busquen feina. Són sessions de dues hores on es facilita la identificació de punts clau per a la recerca de feina així com de les eines i canals més adequats.

En aquestes sessions Barcelona Activa difon els recursos que ofereix per orientar el procés de cerca de feina i de desenvolupament professional. La primera d’aquestes jornades d’orientació es va fer el 17 de setembre i, posteriorment se n’han programat tres sessions més: el 29 d’octubre, el 26 de novembre i el 31 de desembre. Les sessions es fan al matí en horari de 9.30 h a 11.30 h.

 

 

 

 

 

 

Redacció
Author: Redacció

Afegeix un comentari