El BAM ret homenatge al seu vicepresident Fèlix Galbete, mort el mes de juliol

 

El Bàsquet Ateneu Montserrat (BAM) ha presentat aquest diumenge tots els equips de la temporada 2018-2019 en un acte celebrat al Pavelló de l’Espanya Industrial. L’acte habitual de cada tardor a l’inici de la temporada enguany ha tingut un sentit especial: homenatjar Fèlix Galbete, vicepresident de l’entitat que va morir el passat mes de juliol, víctima del càncer.

Fèlix Galbete va estar bona part de la seva vida vinculat al BAM. Va destacar com a jugador sènior. Posteriorment va ser entrenador, va entra a formar part de la junta de l’entitat on, finalment va assumir la responsabilitat de vicepresident. També va ser alumne i professor de l’escola Joan Pelegrí i persona molt implicada en la Festa Major d’Hostafrancs.

Articles relacionats

1 comentari

  1. Integre com a persona i defensor dels valors esportius per sobre de tot he tingut la sort de compartir amb ell aquest ultims 7 anys a la Junta. Gracies per tot Felix.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close