La situació política i social de Nicaragua Xerrada de JAUME SOLER, del Comitè Europeu de Solidaritat amb la Revolució Popular Sandinista

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/jaume-soler-analitza-situacio-politica-i-social_md_29794384_wp_1.mp3″]

Jaume Soler, membre del Comitè Europeu de Solidaritat amb la Revolució Popular Sandinista, va ser el convidat de l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Basset el dia 26 d’octubre passat, en una de les habituals xerrades dels divendres, organitzades per l’entitat. Soler, que ha dedicat molts anys a la solidaritat internacional i que ha estat secretari del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, va analitzar la situació política actual de Nicaragua, que coneix de primera ma.

Jaume Soler, que va ser alcalde del seu poble Arbúcies (la Selva) entre 1979 i 2003, dirigeix des d’aquesta localitat Soarpal, una ONG de cooperació al desenvolupament centrada bàsicament en Nigaragua.

En aquest podcast pots escoltar la xerrada i debat en la seva integritat.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*