LLUÍS LLANAS
“En el debat sobre l’increment del turisme, el comerç no hi està exclòs”
El president dels comerciants de Creu Coberta parla de les Jornades Europees de Comerç i Turisme que es fan al CaixaForum

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/lluis-llanas-en-debat-sobre-l-increment-del_md_29976132_wp_1.mp3″]

La Fundació Barcelona Comerç és l’encarregada enguany d’organitzar les Jornades Europees de Comerç i Turisme, que organitza ‘Vitrines d’Europe’, la federació de comerciants europeus i que enguany arriben a la catorzena edició. Els debats i les ponències tindran lloc aquest dilluns i dimarts, 12 i 13 de novembre al CaixaForum. El president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, Lluís Llanas, que és secretari general de l’organització europea, posa l’accent en la relació entre turisme i comerç i en el repte de trobar solucions al l’impacte sobre les ciutats que té l’increment del turisme. “En aquest debat, el comerç no hi està exclòs”, ha dit Llanas en declaracions a Ràdio Hostafrancs. Un dels punts d’interès de les jornades és la ponència inaugural, que anirà a càrrec de l’alcaldessa, Ada Colau, sota el títol ‘Model de ciutat i relació amb el comerç local’

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*