▶ XERRADES DE L'ATENEU
L’Economat Social, alternativa real de consum agroecològic

RÀDIO HOSTAFRANCS
RÀDIO HOSTAFRANCS
L'Economat Social, alternativa real de consum agroecològic
/

play_circle_filled
pause_circle_filled
Xerrades de l'Ateneu - L'Economat Social
volume_down
volume_up
volume_off

Marc Muntaner, un dels impulsors de l’Economat Social, va presentar el projecte en una de les xerrades-debat que organitza cada divendres a la tarda l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Basset. L’Economat té la seu a Sants i aviat es traslladarà a la Bordeta però també té lligams a Hostafrancs. L’entitat cooperativa ha signat un conveni amb el Zumzeig Cinema gràcies al qual els socis de les dues entitats es beneficien mútuament de serveis i de descomptes. En la sessió de debat, Marc Santasusana va anunciar que l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs vol ser punt de distribució dels productes de l’Economat Social al barri. De moment, els hostafranquins interessats poden gestionar la seva inscripció des de l’Espai Basset . La idea és que, quan hi hagi prou gent inscrita, els productes es puguin recollir directament a l’Ateneu, al carrer Elisi, 20.

La sessió, titulada ‘L’Economat Social, alternativa real de consum agroecològic’, va tenir lloc divendres 9 de novembre. En aquest podast podeu escoltar la xerrada completa.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

open

EN DIRECTE

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS
volume_down
volume_up
volume_off

 

open