Un Pessebre Vivent, novetat del Nadal 2018 a Hostafrancs

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/un-pessebre-vivent-novetat-del-nadal-2018-a_md_30135854_wp_1.mp3″]

L’Associació de Comerciants de Creu Coberta organitza enguany el seu primer Pessebre Vivent i ha fet una crida a veïns i veïnes del barri d’Hostafrancs que hi vulguin participar. Entre els actors i actrius voluntaris que actuïn en la recreació nadalenca es vol incloure un nadó que tingui el paper protagonista, el del nen Jesús. Està previst que la representació del pessebre es faci al ‘Meeting Point’ (Creu Coberta / Diputació) entre Sant Esteve i Reis.

El muntatge constarà de diverses escenes breus que recrearan pàgines de la tradició cristiana relacionada amb el naixement de Crist: l’anunciació, el naixement, l’adoració dels pastors, els Reis d’Oient. Tot el metting Point estarà decorat especialment per ambientar el Pessebre Vivent. Per facilitar que tot el públic que ho desitgi pugui contemplar còmodament les diferents escenes, l’entrada gratuïta al recinte del Meeting Point s’organitzarà per grups.

Com a primera cita de preparació de l’esdeveniment, l’Associació va celebrar divendres 16 de novembre una primera reunió a la seva seu del carrer Callao, número 9, divendres 16 de novembre.

 

L’enllumenat de Nadal, a punt

Amb els preparatius del Pessebre Vivent de Creu Coberta, comença a respirar-se ambient prenadalenc al barri d’Hostafrancs. Les llums de Nadal, tot i que encara apagades, han quedat penjades ja a meitat del mes de novembre. L’encesa de l’enllumenat de Nadal, a partir de divendres 23 de novembre, donarà finalment el toc visual de les festes al carrer de la Creu Coberta i entorns. Enguany els llums de Nadal cobreixen tot el carrer Consell de Cent des de la Creu Coberta fins al carrer de Tarragona. En els anys anteriors l’enllumenat especial s’havia quedat a la cruïlla entre els carrers Consell de Cent i Béjar.

L’acte oficial d’encesa de l’enllumenat de Nadal al districte de Sants-Monjuïc tindrà lloc divendres 23 de novembre a les 18.30 h a la placeta de Ramon Torres Casanova (carrer de Sants, 105)

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close