PEPA PLANA
“Penèlope em serveix per dir prou. L’amor no és esperar”

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/pepa-plana-penelope-em-serveix-per-dir-prou_md_30239660_wp_1.mp3″]

La pallassa Pepa Plana porta la seva particular versió del mite de ‘Penèlope’ d’Homer (L’Odissea) al Casinet d’Hostafrancs. Protagonitza un muntatge on gairebé no hi ha paraules i on la protagonista es revela contra la història clàssica de l’enamorada que espera teixint que el seu home torni de la Guerra de Troia. “A mi Penèlope em serveix per dir prou! Tallem!. L’amor no pot ser això, no és esperar”, afirma Pepa Plana en una entrevista a Ràdio Hostafrancs. L’espectacle ‘Penèlope’, dirigit per la veterana pallassa australiana Nola Rae, es pot veure aquest dijous 22 de novembre a les 20 h al Casinet d’Hostafrancs. Forma part del cicle ‘Barcelona Districte Cultural’, organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona i l’entrada és gratuïta.

En l’entrevista Plana es queixa de la situació precària que encara té la formació per a professionals del circ al nostre país. “A França hi ha 270 escoles de circ, aquí en tenim una a Barcelona”, subratlla. L’artista reivindica el caràcter dels pallassos i pallasses com a “bitxos estranys que estan a les fronteres del teatre i del circ”.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close