L’espai d’adolescents ‘La Clau’ del carrer Leiva ja funciona a ple rendiment

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/l-espai-d-adolescents-la-clau-del-carrer-leiva-ja_md_30304202_wp_1.mp3″]

La Clau és el nom escollit per designar el nou espai d’adolescents ubicat al carrer Leiva, 67-71. És la denominació escollida a partir de les propostes d’un grup de nois i noies del barri que han participat en la crida que va fer el Districte de Sants-Montjuïc i que han deixat les seves idees sobre el nom de l’equipament a una bustia que es va obrir a començament d’octubre quan es va fer una jornada de portes obertes al centre. Altres noms proposats eren ‘El Refugi’, ‘La Petjada/La Huella’, ‘El Racó’, ‘La Cruïlla’ i ‘El Cim’.

Ara l’espai La Clau obre amb normalitat totes les tardes, de dilluns a divendres, des de les cinc fins a les 20.30 h. Funciona com a espai de trobada per què els adolescents es relacionin entre ells i participin en activitats socioculturals que organitzen ells mateixos a través d’assemblees. La participació en totes aquestes activitats és voluntària.

Des de la benvinguda a l’equipament, el 5 d’octubre passat, s’han fet tallers sobre grafits, batuts, “montaditos” freds, maquillatge de Halloween, amb activitats dinamitzades per part dels educadors del centre. També s’han organitzat diverses activitats de cuina, un torneig de tennis taula i un cinefòrum amb motiu del 25 de novembre, Dia per l’Eradicació de la Violència vers les Dones.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close