Sortegem 5 butlletes de participació de la Grossa amb els números de Ràdio Hostafrancs

Ràdio Hostafrancs ofereix l’oportunitat de jugar gratis participacions dels dos números de la Grossa de Cap d’Any reservats per l’emissora, el 12.062 i l’11.163. Sortegem 5 butlletes de participació entre els oients i seguidors de la ràdio del barri a les xarxes socials.

Per poder participar a Twitter, només has de retuitar el tuit sobre els números de la sort de Ràdio Hostafrancs que està fixat al compte @Rhostafrancs i fer-te’n seguidor si no ho ets ja.

A Facebook, els participants han de fer-se fans de la pàgina de Ràdio Hostafrancs i posar un “M’agrada” al post sobre els números de la sort de la Grossa.

El dia 14 de desembre farem el sorteig i comunicarem als guanyadors, mitjançant un missatge privat, on poden recollir les seves participacions de la Grossa.

Recordeu que també podeu adquirir les participacions dels números de la Grossa de Ràdio Hostafrancs als punts de venda següents:

➡ Meeting Point (c. Creu Coberta / Diputació)
➡ Ass. de Comerciants de Creu Coberta (c. Callao, 9)
➡ La Bicicleta (c. Rector Triadó, 44)

Les butlletes de participació valen 5 euros i equivalen a jugar 2 euros a cada número. El cinquè euro és un donatiu per l’Associació de la Ràdio Comunitària d’Hostafrancs, l’entitat que gestiona aquest mitjà de comunicació.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close