Una altra reunió sobre la ‘Superilla’ d’Hostafrancs al desembre L’Àrea de Mobilitat convocarà el grup impulsor abans de Nadal per intentar definir el projecte però la tramitació dels projectes d’obra trigaran mesos

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/una-altra-reunio-sobre-superilla-d-039-hostafrancs-al_md_30361392_wp_1.mp3″]

Més d’una hora i mitja va durar el debat sobre la ‘Superilla’ en el Consell de Barri d’Hostafrancs celebrat al Casinet el 26 de novembre. Era el tema central d’informació que havia proposat el govern del Districte en l’ordre del dia de la reunió. El debat va reproduir molts dels arguments a favor i en contra d’alguns dels canvis plantejats pels tècnics de l’Àrea de Mobilitat. Al final, l’única conclusió coneguda en el Consell de Barri ha estat l’anunci d’una nova reunió que tindrà lloc a mitjans del mes de desembre amb la participació de l’anomenat ‘Grup Impulsor’, on s’integren representants veïnals, entitats i ciutadans que analitzen com hauria de ser la ‘Superilla’ d’Hostafrancs des de fa més d’un any.

En la nova reunió del desembre, els reponsables municipals volen concretar ja el projecte tot i que admet que la tramitació prèvia a l’execució d’obres necessitarà mesos. Ho va explicar Rosa López, la coordinadora del projecte ‘Superilles’ de l’Ajuntament de Barcelona.

Això implica, a la pràctica, que més enllà del canvi de sentit del carrer Sant Nicolau, per evitar la drecera de 6.500 cotxes diaris que entren al barri des del carrer Aragó, la resta del que acabi sent el projecte de la Superilla, no es podrà executar ja en el que queda de mandat. La possible reforma del carrer Consell de Cent quedarà doncs, per més endavant.

Per part de l’Associació de Veïns d’Hostafrancs, Jordi Clausell va instar l’Ajuntament a admetre clarament que no hi ha diners per fer les inversions de fins a 2 milions d’euros que s’havien anunciat per a la ‘Superilla’

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*