Luis Ocampo, dirigent d’Izquierda Castellana (IzCa) Xerrada presentació del llibre 'Doris Benegas: una luchadora del pueblo'

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/luis-ocampo-dirigent-d-izquierda-castellana-izca_md_30425159_wp_1.mp3″]

Luis Ocampo, dirigent d’Izquierda Castellana (IzCa) va ser el protagonista d’una xerrada-col·loqui, organitzada per Poble Lliure a l’Ateneu Independentista d’Hostafrancs – Espai Basset el passat 23 de novembre. Ocampo va presentar el llibre ‘Doris Benegas: una luchadora del pueblo’, un homenatge a la política militant del castellanisme polític d’esquerres que va morir a Valladolid el 2016, a l’edat de 64 anys.
En aquest podcast podreu escoltar la xerrada-col·loqui íntegrament.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*