L’Ajuntament admet el perill del carril bus amb doble sentit del carrer Tarragona

RÀDIO HOSTAFRANCS
L’Ajuntament admet el perill del carril bus amb doble sentit del carrer Tarragona
/
Atropellament d’una dona al carrer Tarragona, el 5 d’octubre de 2018
[descarrega url=”https://www.ivoox.com/l-ajuntament-admet-perill-del-carril-bus-amb_md_30535796_wp_1.mp3″]

L’àrea de Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona està preparant un projecte per fer una nova secció del carrer Tarragona que inclogui una millor ordenació dels busos i del carril bici que ara passa per la vorera. Pel que fa als autobusos, des de l’Ajuntament es dona la raó als veïns d’Hostafrancs que es queixen de l’alta perillositat que representa la circulació dels vehicles de transport públic en doble sentit, de manera que molts vianants tenen tendència a travessar tot el carrer, quan el bus encara té llum verda per circular en direcció muntanya.

La situació de risc la va plantejar un veí d’Hostafrancs en la reunió del l’últim Consell de Barri, el 26 de novembre. “És terrible veure com passen els autobusos i hi ha gent que està a punt de passar. No diré que he salvat vides, però gairebé”, afirmava Lluís Cuatrecasas, resident al carrer Béjar i que cada dia ha de travessar el carrer Tarragona amb un nen.

El veí es va referir a les estadístiques de la Guàrdia Urbana sobre accidents ocorreguts en aquest punt. Va proposar que els semàfors estiguin coordinats, de manera que tothom pugui passar en verd de punta a punta del carrer o bé que tothom hagi d’esperar en vermell, encara que els autobusos hagin de fer una parada de dos minuts.

Per part de l’Ajuntament, la coordinadora del projecte de Superilles, Rosa López, no va dubtar en donar la raó al veí que interpel·lava sobre la situació del carrer Tarragona i va confirmar que els serveis tècnics estudien canvis en aquesta via, tot i advertir que “és molt complicat perquè la mobilitat del carrer Tarragona afecta tota la ciutat”. Segons va explicar la tècnica de Mobilitat, el projecte de nova secció del carrer Tarragona es troba en la fase d’estudis previs.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

play_circle_filled
pause_circle_filled
RÀDIO HOSTAFRANCS EN DIRECTE
volume_down
volume_up
volume_off