Ràdio Hostafrancs, citada pels grans mitjans

El servei d’informació local que presta Ràdio Hostafrancs ha estat reconegut en algunes ocasions per mitjans generalistes de difusió nacional. La tasca informativa el dia 1 d’octubre de 2017 o la cobertura dels debats del Consell de Barri han merescut l’atenció de Catalunya Ràdio i del diari La Vanguardia.

El dia 1 d’octubre de 2017, des de primera hora del matí, Ràdio Hostafrancs estava informant a través de les xarxes socials des dels diferents col·legis electorals del barri que havien d’acollir les urnes del referèndum d’autodeterminació de Catalunya que l’Estat havia prohibit. Centenars de persones es concentraven als punts de votació des de la matinada, molt abans de l’inic de les votacions. A les 07.11 h el compte de twitter @Rhostafrancs informava que ja estava tot a punt al Casinet d’Hostafrancs. L’emissió estava connectada amb Catalunya Ràdio i des de l’emissora pública, se’n van fer ressò.

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/radio-hostafrancs-citada-als-grans-mitjans_md_30609843_wp_1.mp3″]

 

El 4 de desembre de 2018, el diari La Vanguardia, recollia la informació que havia donat Ràdio Hostafrancs sobre el Consell de Barri que s’havia reunit dies enrere al Casinet d’Hostafrancs. Un dels assumptes tractats en aquella sessió havia estat l’augment d’atracaments i delictes denunciat pels veïns del barri.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close