Ràdio Hostafrancs emet un programa especial de Nadal dedicat als presos polítics

Un grup de professionals del món de la ràdio voluntaris ha preparat un programa especial pel 25 de desembre titulat ‘Nadal a presó’ que sonarà per emissores locals d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de desitjar un bon Nadal als presos polítics de l’1-O i d’acompanyar-los en una data que no podran passar amb les seves famílies. Ràdio Hostafrancs s’ha afegit a aquesta iniciativa i serà una de les desenes d’emissores de tot el país que emetran l’espai, amb una durada de més de tres hores.

El programa començarà amb les felicitacions de Nadal de figures destacades de la ràdio, com són Jordi Basté, Mònica Terribas, Carles Francino, Albert Om, Josep Cuní i Neus Bonet, que posaran en valor el mitjà. Hi participen una vintena de familiars i amics dels empresonats, que expliquen com solen celebrar les festes. També hi ha un recull de felicitacions de Nadal d’una seixantena de personalitats dels àmbits de la cultura, la ciència, la comunicació, l’esport i la religió, entre d’altres. comptarà també amb un final còmic a càrrec dels equips dels programes ‘Versió RAC1’, ‘La Competència’, en ‘Peyu’ i ‘APM’. També hi sonaran cançons que han seleccionat les famílies dels presos, i s’hi sentiran felicitacions de les persones que es concentren cada setmana davant de les presons.

‘Nadal a presó’ s’emetrà el 25 de desembre per Ràdio Hostafrancs (98.0 FM i radiohostafrancs.cat) a les 13.45 h amb repetició a les 21.00 h. També a les emissores pròximes a les presons: Ràdio Sant Joan 107.9 FM i Ràdio Santpedor 90.0 FM, al costat del centre de Lledoners; Hit103, a la 103.3 FM, de Valls, que arriba al centre de Mas d’Enric; Ràdio Capital 93.8 FM, de Pals, amb cobertura al centre de Puig de les Basses; i a les emissores locals d’arreu Catalunya.


Nadal a la presó

[descarrega url=”https://www.ivoox.com/nadal-a-preso_md_31024357_wp_1.mp3″]

Un grup de professionals del món de la ràdio voluntaris ha preparat un programa especial pel 25 de desembre titulat ‘Nadal a presó’ que sonarà per emissores locals d’arreu de Catalunya amb l’objectiu de desitjar un bon Nadal als presos polítics de l’1-O i d’acompanyar-los en una data que no podran passar amb les seves famílies. Ràdio Hostafrancs s’ha afegit a aquesta iniciativa i serà una de les desenes d’emissores de tot el país que ha emès l’espai, amb una durada de més de tres hores.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close