Recollida solidària de joguines

Fins al 5 de gener, diverses entitats i equipaments de Sants-Montjuïc recullen joguines per als nens i nenes. Cada any s’aconsegueixen milers de joguines noves i no bèl·liques en una vintena de punts de recollida. Totes les joguines es reparteixen entre entitats de solidaritat de la ciutat, que les distribueixen a les famílies que no en tenen. Es recomana dur-hi joguines que no necessitin piles.

La campanya està organitzada per Sants 3 Ràdio, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs (FAECH), La Nau i El3.cat. A Hostafrancs, els punts de recollida són els següents:

• CEM l’Espanya Industrial. Parc de l’Espanya Industrial, s/n.
• Casal Artesà d’Hostafrancs. Sant Roc, 28, 1r pis.
• Meeting Point. Creu Coberta, 26.

A Hostafrancs, l’Escola Joan Pelegrí fa dies que recollia aliments, joguines i material al vestíbul de l’escola. Participen en aquesta campanya de recollida tant la pròpia escola com la seva Associació de Famílies d’Alumnes, el Grup Unesco, la Fundació Cultural Hostafrancs i el Centre Montserrat-Xavier. Aquesta recollida es va tancar el 22 de desembre.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close