Els Reis d’Orient arriben a Hostafrancs

Els Reis d’Orient i el patge Gregori estan presents al barri d’Hostafrancs abans de deixar els regals a tots els nens i nenes. Per rebre les cartes dels més petits, els mags disposen d’una carpa ubicada al carrer Llobet, a tocar de Creu Coberta. Aquest punt, habilitat per l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, està obert fins el dia 5 de gener en horari de 10 a 14 h i de 17 a 20.30 h.

 

La gran cavalcada de la ciutat arriba al barri

Dissabte 5 de gener, la gran Cavalcada de Reis de Barcelona finalitza el seu recorregut per tota la ciutat a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. Serà cap a les 21 h.

La cavalcada, que haurà arrencat a les 18.00 hores des de l’avinguda Marquès de l’Argentera, a tocar del parc de la Ciutadella, arribarà per l’avinguda Paral·lel. Des del Paral·lel entrarà a la plaça Espanya aproximadament a les 20.50 h i encararà el seu tram final a l’avinguda Reina Maria Cristina.

Articles relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Close