Qui guanyarà els Premis Sants-Montjuïc 2018? El període de presentació de propostes està obert fins al 24 de gener

Fins al dia 24 de gener es poden presentar propostes per atorgar els premis Sants-Montjuïc que enguany arriben a la XXVII edició. Aquests guardons són un reconeixement a les persones o entitats que s’han significat al llarg de l’últim any per la seva tasca en benefici dels barris de Sants-Montjuïc.

Es reconeixen els mèrits d’una persona, entitat o col·lectiu del districte per la seva feina significativa en qualsevol dels àmbits següents: promoció de la vida associativa, música, lletres, arts plàstiques, arts escèniques, esports, animació sociocultural, promoció econòmica, mitjans de comunicació, projectes innovadors, promoció i/o recuperació de festes i tradicions, història dels barris del districte, contribució a la millora de la vida col·lectiva, a la cooperació i a la solidaritat.

Atenent aquests crieris, s’atorguen les modalitats següents:

  • Premi Sants-Montjuïc al reconeixement personal.
  • Premi Sants-Montjuïc al reconeixement col·lectiu.
  • Premi Sants-Montjuïc a la innovació, atorgat a una persona física o a una entitat.

Les propostes, per escrit i argumentades, es poden presentar presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del c. Creu Coberta, 104 (de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 h, dijous fins a les 19.30 h) o bé mitjançant el correu electrònic premissantsmontjuic@bcn.cat.

Les propostes podran ser presentades per una entitat o un col·lectiu, o per una persona física. En aquest últim cas, la proposta estarà avalada per un mínim de 25 signatures. A les propostes, s’hi haurà d’annexar un currículum amb els mèrits de la persona, l’entitat o el col·lectiu proposat o proposada. En la modalitat d’innovació cal presentar en format digital una mostra de l’activitat realitzada que es considera mereixedora del premi.

El jurat dels Premis Sants-Montjuïc al reconeixement personal i col·lectiu estarà format per les persones membres del Consell Ciutadà, per la presidenta i per la regidora del Districte o les persones en qui ho deleguin. En funció de la quantitat de propostes rebudes, el Districte tindrà la potestat de crear una Comissió Seleccionadora que s’encarregarà d’elegir els o les finalistes als premis. Els premis seran concedits per majoria. El jurat podrà declarar-los deserts. El veredicte serà inapel·lable.

Els premis consistiran en el lliurament d’un objecte representatiu del districte i en una dotació econòmica de 500 € per a la modalitat d’innovació.

El lliurament dels premis se celebrarà en un acte públic el dia 21 de febrer.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*