L’atur registrat baixa a mínims històrics a Hostafrancs En acabar 2018 buscava feina el 6,1% de la població activa, mentre que a finals de 2012 els aturats eren el 9,5%

2018 ha estat un any de rècord pel que fa la disminució de l’atur registrat entre la població del barri d’Hostafrancs. La xifra de persones sense feina registrades a les Oficines de Treball a final del mes de desembre era de 675. Això vol dir 41 persones menys que quan va acabar 2017, una reducció del 5,7% en l’últim any.

Per sisè any consecutiu s’ha confirmat la tendència a la baixa en la dada d’atur registrat, que queda lluny ja dels 1.073 aturats inscrits a finals de 2012, en el pic més alt de la crisi econòmica. Actualment el pes de l’atur registrat en la població d’entre 16 i 64 anys és del 6,1%, mentre que sis anys enrere estava en aquesta situació el 9,5% de la població activa del barri.

Les dades del pes de l’atur registrat al barri són lleugerament més bones que les del conjunt de la ciutat. A tot Barcelona, les persones que busquen feina a través del Servei d’Ocupació de la Generalitat representen un 6,5% de la població que té entre 16 i 64 anys. Els barris on el percentatge d’aturats és més alt, per damunt del 12%, són Ciutat Meridiana, Trinitat Nova i la Marina del Prat Vermell.

Escriu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*